Bereikbaar

Telefonisch zijn wij iedere werkdag bereikbaar vanaf 08:30-12:00 uur en van 14.00-16:00 uur. Op vrijdag zijn wij telefonisch bereikbaar van 08:30-12:00 uur. Afspraken maken wij bij voorkeur telefonisch zodat wij gezamenlijk kunnen overleggen wat voor u de beste datum en tijd is. U kunt ons e-mailen over het stellen van algemene vragen, medisch inhoudelijke vragen, inschrijven, wijzigen van adres en verzekeringsgegevens.
U krijgt binnen 2 werkdagen van ons een reactie.
 
Spoedbehandelingen voeren wij zo veel mogelijk op dezelfde dag uit. Wij vragen u daarom zo vroeg mogelijk te bellen, bij voorkeur voor 10:00 uur.

Toegankelijkheid

Onze praktijk is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers en er is altijd assistentie indien nodig. In de praktijk zijn er geen drempels en de deuren zijn breed genoeg voor rolstoelgebruikers. Met de periodieke controles bestaat er de mogelijkheid om in de rolstoel te blijven zitten.

Bereikbaarheid per auto

Tandartspraktijk Goldenberg is gevestigd aan de Van Schaikweg 60 in Emmen. Echter kunt u niet aan de Van Schaikweg parkeren. De ingang van de praktijk is gevestigd aan parkeerterrein de Klepel. Hier is voldoende parkeergelegenheid. De afstand tot de praktijk is ongeveer 30 meter. 
LET OP, op het parkeerterrein is het betaald parkeren. De parkeerplaatsen voor de praktijk die omlijnd zijn door witte strepen zijn niet van de praktijk. U mag hier dan ook niet parkeren.

Op 20 meter afstand zijn er twee aparte gehandicaptenparkeerplaatsen aanwezig, LET OP, hier is het ook betaald parkeren


Bereikbaarheid per OV

Tandartspraktijk Goldenberg is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde halte van het openbaar vervoer bevindt zich op 10 minuten loopafstand van de praktijk.