Oral-B PRO 6000 CrossAction SmartSeries Oplaadbare Elektrische Tandenborstel met Bluetooth.

De eerste tandenborstel van dit soort ter wereld met Bluetooth-communicatie tussen borstel en smartphone.

Superieure 3D-reiniging trilt, roteert en pulseert om zo tot 100% meet tandplak los te maken en te verwijderen dan een gewone manuele tandenborstel.

Bluetooth 4.0-technologie maakt contact met de Oral-B App en biedt realtime begeleiding tijdens het poetsen. Kan door de tandarts aangepast worden. Ontvang ook gericht zorg door middel van persoonlijke tandverzorgen zodat aan uw specifieke noden op het gebied van mondverzorging wordt voldaan.

Oplaadbare elektrische tandenborstel met 5 poetsstanden: dagelijkse reiniging, tandvlees verzorging, sensitive, whitening en grondige reiniging.

Met bluetooth, reis-etui, zichtbare poetsdruksensor en draadloze smartguide.

De verpakking bevat 1 oplaadbare elektrische tanfenborstel, 1 crossaciton opzetborstel en 1 3Dwhite opzetborstel,  1 sensitive opzetborstel en 1 oplaadstation met opebergruimte voor opezetborstels, reisaccessoire en draadloze smartguide.

Product omschrijving
De oral-b pro 6000 smartseries elketrische tandenborstel met bluetooth is de eerste van zijn soort ter wereld met bluetooth. De bluetooth-communicatie koppelt de borstel aan de oral-b app voor realtime begeleiding tijdens het poetsen. Ontvang ook gericht advies zodat aan uw specifieke behoeften op het gebied van mondverzorging wordt voldaan. Het op professionele reinigingsinstrumenten geïnspireerde ontwerp van de crossaction opzetborstel omvat elke tand met borstelharen die in een hoek van 16 graden zijn geplaatst en de 3D-reinigingsactie trilt, roteert en pulseert om zo tot 100% meer tandplak los te maken en te verwijderen dan een manuele tandenborstel. De poetsdruksensor licht op als u te hard drukt om de schadelijke gevolgen van te hard poetsen te voorkomen. Er zijn 5 poetsstanden- dagelijkse reiniging, tandvlees verzorging, gevoelige tanden, whitening en grondige reiniging – plus een timer om u gedurende de aanbevolen twee minuten te laten poetsen.

 

VERKOOPPRIJS TANDARTSENPRAKTIJK GOLDENBERG €90,00